İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlkokulu

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ TÖRENİMİZİ YAPTIK...

‘’18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni'' kapsamında okulumuz bahçesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile günün anlam ve önemini belirten törenimizi yaptık. Törenimizde öğrencilerimizin şiirlerini, hazırladıkları oratoryolarını dinledik.

Çanakkale Zaferi, sadece millî tarihimizin değil insanlık tarihinin en ihtişamlı kahramanlık destanıdır. Çanakkale; yurdun dört bir yanından gelen yüz binlerce vatan evladının, istiklâl ve istikbal uğruna dünyaya meydan okuduğu yerdir.

Çanakkale Savaşı bir vatan müdafaasıdır. Bir vatana sahip olmanın en büyük izzet olduğunu bilenlerin bu mücadelesini bütün yönleriyle anlamak ve gelecek nesillere anlatmak çok önemlidir. Şanlı ecdadımıza karşı mesuliyetlerimizin şuuruyla Çanakkale’nin hatırlattığı değerlerden, ortaya koyduğu manadan vazgeçmeyeceğiz.

22-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 12:47 - Görüntülenme: 28