İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlkokulu

Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlkokulu

Güzelce Mahallesi PTT Caddesi Güzelce Cami Yanı No 15 BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin bilgi, beceri ve kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; •Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, •Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, •Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, •Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.
Ulaşım
E5 Karayolu İstanbul istikametinden geliyorsanız,Büyükçekmece´yi geçip Batıköy Üst geçidine kadar gelmeniz gerekiyor.Daha sonra Silivri yönüne doğru ilerleyip aşağı-yukarı 500 m.sonra "GÜZELCE"Levhasını göreceksiniz.Levhadan sağa dönüp alt geçitten sahile doğru ilerleyince okulumuzun önüne kadar gelebilirsiniz. Edirne yönünden geliyorsanız,Kumburgazı geçtikten sonra aşağı-yukarı 2 km sonra "GÜZELCE"Levhasını göreceksiniz.Levhadan sağa doğru inince okulun önüne kadar gelirsiniz.
okul servisi vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İstanbul ili Büyükçekmece İlçesine bağlı Güzelce Semtinde yer almaktadır.Güzelce köyü olarak da bilinen bu yerleşim yerinde bir sağlık ocağı, 2 cami, PTT şubesi, Güzelce Mahalle muhtarlığı bulunmaktadır.
İstanbul Merkeze uzaklık:35 km Büyükçekmece İlçe Merkezine uzaklık:5 km
BASKETBOL,VOLEYBOL.JİMNASTİK.HENTBOL
Tıbbi ve aromatik bitkiler,
ERASMUS,eTwinning,Tıbbi ve aromatik bitkiler,sıfır atık