İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlkokulu

Kas

Cumhuriyet Bayramı Resim  Yarışması

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle  100. Yılı’nı ilk günkü coşkuyla kutladık.

yoğurt atölyemiz

Pizza atölyemiz

Anaokulumda yaptığımız atölyeler

Eyl

Yeni Eğitim Öğretim yılı itibariyle okulumuza atanmış olan okulumuz müdürü Lütfullah ÇİFTÇİ okulumuzdaki yeni görevine başladı. Kendisine başarılar diler, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz..

OKULUMUZDA ''15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ'' ÇIKARDIK..

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimiz hazırladıkları etkinliklerini sergiledi.

Ekm

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri, 2023 - 2024 Eğitim- Öğretim yılına 11 Eylül 2023 tarihinde büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcında Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz okula uyum haftası münasebetiyle erken başladılar. Öğrencilerimiz hem öğretmenlerini hem de sınıflarını tanıdılar.. Velilerimiz seminerlerimizle okulumuzun hakkında bilgiler edindiler.